Evenimentul Zilei > Social > Un polițist local a fost bătut cu bestialitate, pentru că i-a cerut agresorului să-și pună masca înainte de-a intra în piață
Un polițist local a fost bătut cu bestialitate, pentru că i-a cerut agresorului să-și pună masca înainte de-a intra în piață

Un polițist local a fost bătut cu bestialitate, pentru că i-a cerut agresorului să-și pună masca înainte de-a intra în piață

Incident șocant petrecut la Vaslui, acolo unde un polițist local a fost snopit în bătaie de un bărbat care nu a vrut să-și pună masca de protecție.

Un polițist local din Vaslui a fost bătut cu bestialitate de un tânăr căruia îi solicitase să poarte mască de protecție. Evenimentul violent a avut loc, săptămâna trecută, în Piața Centrală din Vaslui. Agresorul a luat foc atunci când polițistul local i-a cerut să-și pună masca. Și a reacționat în forță. Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă.

Polițistul local i-a cerut unui tânăr să-și pună mască de protecție la intrarea în Piața Centrală din Vaslui. Bărbatul a fost atacat și bătut cu bestialitate

Inițial, cei doi au avut o discuție aprinsă. Agresorul dă să plece, dar revine după câteva momente și începe să-l lovească pe polițist. Scena a fost văzută de mulți martori care se aflau în piață.

Tânărul violent a fost reținut de polițiști  pentru o perioadă de 24 de ore și este cercetat sub acuzația de ultraj. Polițistul local nu s-a internat în spital, dar și-a scos certificat medico-legal.

Victima a depus o plângere după agresiune și și-a scos un certificat medico-legal

„Pe noiembrie 2021, ora 11.50, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în Piață Agroalimentară Vidin, din municipiul Vaslui, un polițist local a fost agresat de către un bărbat. Prezumtivul agresor, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost identificat, depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru dispunerea măsurilor legale.

„Prezumtivul autor a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorul de pe lângă Judecătoria Vaslui”

Polițistul local care ar fi fost agresat a depus o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, plângere care a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, spre competenta soluționare. Prezumtivul autor a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorul de pe lângă Judecătoria Vaslui”. Se precizează într-un comunicat de presă emis de reprezentanții Inspectoratului Poliției Județene Vaslui.