Un polițist în vârstă de 33 de ani, din Craiova, a fost plasat în arest preventiv fiind bănuit că în ultimii doi ani a avut o relație amoroasă cu o fată de numai 13 ani!

Cei doi s-ar fi cunoscut după ce minora i-a cerut ofițerului o țigară. Mai mult de atât, fata a și rămas însărcinată, la un moment dat, cu polițistul! O anchetă este în derulare, anunță cancan.ro.

Până atunci, reprezentanţii DGASPC Dolj povestesc că minora, plasată la un asistent maternal profesionist din 2005 până în august 2019, a revenit în curtea DGASPC la solicitarea ei, dar și a asistentului, care „nu a mai putut să gestioneze corespunzător comportamentul copilului”.

În continuare, angajații DGASPC Dolj arată că, „după controalele medicale periodice efectuate minorei, în luna octombrie s-a constatat prezența unei sarcini oprite în evoluție. În prezent, aceasta se află într-un mediu sigur și beneficiază de servicii medicale și psihologice adecvate”.

Cazul este anchetat de BCCO, iar Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj subliniază încă o dată faptul că abuzul asupra copiilor, indiferent de forma de manifestare, nu poate fi tolerat și în acest context vom asigura colaborarea cu organele de anchetă. În ceea ce privește copilul, acesta va beneficia în continuare de îngrijire, supraveghere, suport emoțional pentru depășirea situației în care se află”.

Te-ar putea interesa și: