Evenimentul Zilei > Actualitate > Un oraş din ROMÂNIA a ŞOCAT o lume întreagă: „Românii sunt cei mai tari!”. Cum i-a uimit pe occidentali | GALERIE FOTO
Un oraş din ROMÂNIA a ŞOCAT o lume întreagă: „Românii sunt cei mai tari!”. Cum i-a uimit pe occidentali | GALERIE FOTO

Un oraş din ROMÂNIA a ŞOCAT o lume întreagă: „Românii sunt cei mai tari!”. Cum i-a uimit pe occidentali | GALERIE FOTO

Pentru a încuraja oamenii să citească în mijloacele de transport în comun, administraţia din Cluj napoca a luat o decizie cel puţin ciudată, dar salutată în unanimitate.

  Căminele din MOSCOVA par desprinse din filmele de GROAZĂ. Cum se BĂLĂCESC studenţii în MIZERIE | GALERIE FOTO 

Astfel, între 4 şi 7 iunie 2015, persoanele care citeau în autobuze erau scutite de plata biletului de călătorie.

„Ideea a venit de la un tânăr clujean care mi-a transmis această propunere într-o emisiune radio. Colaborarea dintre diverse comunități de tineri, iubitori de lectură și autorități a dus la concretizarea propunerii în anul în care Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului. Salut astfel de inițiative iar Primăria Cluj-Napoca va fi in continuare alături de tineri și de clujenii care aleg să se implice în comunitate”  a declarat primarul Clujului, Emil Boc.

Iar vestea a ajuns şi peste hotare, după ce publicaţia Bored Panda a postat un articol despre una dintre cele mai interesante iniţiative din ultima vreme.

Articolul a primit aproape 60.000 de like-uri pe Facebook şi a fost citit de zeci de mii de oameni din întreaga lume: Mai mult decât atât, zeci de persoane au lăsat comentarii positive pe pagina de Facebook a publicaţiei, iar “O idee bună”, “Românii sunt cei mai tari” şi “Ar fi utilă o astfel de iniţiativă şi la noi” sunt doar câteva dintre ele.

Imaginile din GALERIA FOTO de mai sus vorbesc de la sine.


  Marea Britanie, ŞOCATĂ de nunta romilor de la Petroşani. Ce scrie o celebră publicaţie britanică despre LUXUL ÎNFIORĂTOR