Evenimentul Zilei > Actualitate > Căminele RUSEŞTI par desprinse din filmele de GROAZĂ. Cum se BĂLĂCESC în mizerie studenţii de la Moscova | GALERIE FOTO
Căminele RUSEŞTI par desprinse din filmele de GROAZĂ. Cum se BĂLĂCESC în mizerie studenţii de la Moscova | GALERIE FOTO

Căminele RUSEŞTI par desprinse din filmele de GROAZĂ. Cum se BĂLĂCESC în mizerie studenţii de la Moscova | GALERIE FOTO

Căminele din SUA par desprinse dintr-un vis frumos, cu mese de biliard, săli de relaxare dotate cu televizoare uriaşe, băi individuale, bucătării şi săli de repetiţii muzicale. Însă cazarea într-un astfel de cămin ajunge şi la suma de 14.000 de dolari pe an.

  Soldaţii FANTOMĂ ai SUA i-au DISTRUS psihic pe NAZIŞTI. Cum au reuşit americanii să-i păcălească pe germani | FOTO 

În 2014, reporterul şi fotograful Pascal Dumont a făcut o paralelă între căminele ruseşti şi cele americane şia  fotografiat, pentru publicaţia The Moscow Times, mai multe camere studenţeşti din căminele aflate în capitala Rusiei.

Ceea ce a găsit în camerele studenţeşti pare de-a dreptul revoltător pentru lumea civilizată. Studenţii au zilnic de a face cu ploşniţe şi gândaci, iar ploile torenţiale fac ravagii în camerele de cămin, din cauza infiltraţiilor de apă de pe acoperiş.

Cei mai mulţi dintre studenţi îşi doresc să locuiască în condiţii decente, însă nu au de ales, din cauza chiriilor astronomice din capitala Rusiei.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum trăiesc studenţii care studiază la Moscova în căminele puse la dispoziţie de universităţi.


  FOTOGRAFII TOP-SECRET din Al Doilea Război Mondial au fost scoase din arhivă. Ce ATROCITĂŢI a surprins fotografulPublicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: