Evenimentul Zilei > Actualitate > Un oficial dinamovist a vorbit despre VÂNZAREA clubului: „Sunt foarte serioși investitorii. Au bani mulți disponibili”
Un oficial dinamovist a vorbit despre VÂNZAREA clubului: „Sunt foarte serioși investitorii. Au bani mulți disponibili”

Un oficial dinamovist a vorbit despre VÂNZAREA clubului: „Sunt foarte serioși investitorii. Au bani mulți disponibili”

Ionel Dănciulescu a declarat că personajele care vor să cumpere clubul de fotbal Dinamo au resurse financiare importante și sunt demne de încredere.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al echipei Dinamo, a afirmat că investittorii interesați să achiziționeze clubul sunt de încredere și potenți financiar. Oficialul a explicat că, până la finalizarea tranzacției, mai sunt mulți pași de făcut și trebuie făcut și un audit, pentru a lămuri starea în care se află gruparea „roș-albă”.

„Am vorbit cu oameni apropiați de cei care sunt interesați. Dar sunt multe lucruri de analizat. E nevoie și de un audit. Nu e foarte simplu. Sunt interesați, dar mai departe… Am înțeles că sunt foarte serioși investitorii. Au bani mulți disponibili. Am înțeles că ar fi un grup de investitori, nu un singur investitor. E o chestie de durată, sunt foarte multe proceduri. Nu știu când se va face. Mă depășesc aceste lucruri”, a spus Dănciulescu la Digi Sport.