Evenimentul Zilei > Sport > Un nou război la FCSB. Becali ajunge la tribunal pentru Steaua
Un nou război la FCSB. Becali ajunge la tribunal pentru Steaua

Un nou război la FCSB. Becali ajunge la tribunal pentru Steaua

Lui Florin Talpan a început să-i placă gustul victoriei. Astfel, juristul CSA Steaua se pregătește pentru un nou război cu Gigi Becali.

Florin Talpan caută din nou nod în papură. Deranjat de faptul că vicecampioana și-a deschis un magazin online, care folosește în codul site-ului cuvintele cheie „Steaua”, respectiv „Steaua București”, Talpan se va adresa în cel mai scurt timp la Tribunal. Potrivit acestuia, doar echipa din liga a 4-a are voie să utilizeze aceste elemente.

„Am aflat recent că și-au lansat un magazin online nou și, ca să poată vinde mai bine, au folosit în codul site-ului cuvintele cheie ”Steaua” și ”Steaua București”, ca să dezinformeze și să păcălească motoarele de căutare. Au încălcat cele două decizii de la marcă și nume. Au încălcat legea și îi asigur că noi, Steaua București, vom prezenta și în fața instanței aceste acțiuni mizerabile ale lor. Fotbal Club FCSB nu are voie să folosească numele și marca Steaua în activități comerciale, de publicitate, de marketing, sportive etc.
Legea le interzice acest lucru. Doar noi, Steaua București, avem voie să folosim aceste elemente. Și le vom folosi”, a declarat Florin Talpan pentru Pro Sport.

Florin Talpan, cu biciul și pe Gabriela Firea

De asemenea, Talpan așteaptă un răspuns ferm și din partea primarului Gabriela Firea, să restituie celor de la CSA Steaua spațiul comercial din centrul Bucureștiului, situat pe strada Ion Brezoianu.

„Sper doar ca doamna primar Firea să nu mai amâne restituirea spațiului nostru comercial din Brezoianu. Imediat ce îl vom primi înapoi, vom lansa propriul nostru magazin, pentru ca suporterii steliști să se poată bucura de materiale originale cu însemnele Stelei”, a punctat Talpan pentru sursa citată.