Evenimentul Zilei > Social > Un nou Gheorghe Dincă?! Împrejurări asemănătoare cazului Caracal. Primele două victime
Un nou Gheorghe Dincă?! Împrejurări asemănătoare cazului Caracal. Primele două victime

Un nou Gheorghe Dincă?! Împrejurări asemănătoare cazului Caracal. Primele două victime

România s-ar putea confrunta cu un nou „caz Caracal”. Polițiștii din Calafat au fost informați cu privire la două posibile răpiri de copii.

Poliţiştii din Calafat au intrat în alertă, după ce doi copii ar fi fost la un pas de a fi răpiţi de pe stradă. Micuții ar fi fost ademeniţi, în zona şcolilor, să urce în diverse maşini, scrie Cancan.

O mămică din zona Basarabi susţine că o fetiţă ar fi fost salvată de un şofer de TIR care a văzut întreaga scenă. IPJ Dolj confirmă că a fost depusă o plângere.

„Poliţiştii municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în jurul orelor prânzului, un băiat de 12 ani, din Calafat, a fost abordat, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, de un bărbat care se afla într-un autoturism, acesta solicitându-i minorului să vină până la el.

Întrucât minorul s-a speriat, acesta a fugit, fără a mai avea altă interacţiune cu bărbatul respectiv.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un autoturism care corespundea detaliilor indicate de minor şi care s-ar fi aflat în perioada de timp precizată, în zona respectivă”, spun reprezentanții Poliției.

Ei precizează că a fost identificată şi persoana care s-ar fi aflat la volan, un bărbat de 69 de ani, din Poiana Mare. Acesta ar fi recunoscut că s-a aflat în zona respectivă, în perioada indicată, însă nu ar fi avut nicio interacţiune cu vreun minor.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: