Martorii spun că de vină ar fi fost şoferiţa unui autoturism care, după ieşirea din comuna constănţeană Tariverde, pe DN22, a intrat într-o depăşire şi s-a izbit frontal cu o maşină care circula din sens opus, dinspre Tulcea spre Constanţa, în care se aflau doi bărbaţi şi o femeie. În urma impactului puternic, femeile din cele două maşini au rămas încarcerate, bărbaţii fiind scoşi, cu răni multiple, de către şoferul unei autoutilitare care le-a sărit în ajutor. Potrivit unei martore care a sunat la 112, şoferiţa care a efectuat depăşirea era conştientă şi se întreba, disperată: „Am omorât pe cineva?”. Poliţiştii, echipajul SMURD şi pompierii de la ISU Dobrogea, sosiţi la faţa locului, au constatat că femeia din maşina izbită de şoferiţă, murise prinsă între bancheta din spate şi spătarul scaunului din faţă.

Oficial de la Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa

„In data de 07.08.2015, în jurul orelor 13.00 B.M.M.( femeie de 37 ani din Bucureşti) a condus un autoturism pe DN22 dinspre Constanţa către Tulcea şi ajungând la km. 251, la ieşire din localitatea Tariverde, din cauza neatenţie în conducere a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de V.M.( bărbat de 32 ani, din Bucureşti). În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala gravă a conducatoarei auto B.M.M., vatamarea corporala uşoară a conducatorului auto V.M., vătămarea corporală a lui C.D.I.( bărbat de 37 ani, pasager în cel de-al doilea auto) şi decesul lui C.Z.( femeie de 64 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism”.

Cei trei răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Martora care, până la sosirea ambulanţelor, a discutat cu şoferiţa încarcerată pentru a o îmbărbăta, a declarat, indignată, pentru EVZ, că mulţi şoferi care treceau prin zonă, în loc să ofere ajutor victimelor, făceau poze cu telefoanele mobile şi îşi vedeau de drum.