Evenimentul Zilei > Justitie > Un lider important din PSD Cluj bătut pe holurile Judecătoriei Cluj Napoca!!! A fost nevoie de intervenția Jandarmilor
Un lider important din PSD Cluj bătut pe holurile Judecătoriei Cluj Napoca!!! A fost nevoie de intervenția Jandarmilor

Un lider important din PSD Cluj bătut pe holurile Judecătoriei Cluj Napoca!!! A fost nevoie de intervenția Jandarmilor

Scandalul a avut loc chiar în sediul Palatului de Justiție din Cluj Napoca, în fața unei săli de judecată. Agresoarea a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare.

Președinta Organizației de Femei din PSD Cluj a avut parte de experiența vieții ei. Laura Elena Chiorean Pop (foto stânga) este membru activ al PSD Cluj, consilier județean din partea acestui partid și un avocat de succes.

În calitate sa de avocat, președinta organizației de femei din PSD Cluj a apărat interesele unor persoane într-un proces civil, contra agresoarei, care se numește Ioana Veronica Rus. Potrivit unor informații judiciare, după proces, Ioana Veronica Rus a atacat-o pe avocată chiar în fața sălii de judecată, strângând-o de gât și lovind-o cu capul de pereți, reproșându-i că a atacat-o fără motiv..

După acest eveniment, agresoarea a fost cercetată penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj judiciar și a fost condamnată săptămâna trecută la un an de închisoare cu suspendare.