Evenimentul Zilei > Actualitate > Un jandarm a fost agresat de o tânără. Tot scandalul a plecat de la masca de protecţie. VIDEO
Un jandarm a fost agresat de o tânără. Tot scandalul a plecat de la masca de protecţie. VIDEO

Un jandarm a fost agresat de o tânără. Tot scandalul a plecat de la masca de protecţie. VIDEO

Jandramul din Mizil a fost agresat de o femeie care nu purta mască.  Aceast l-a lovit peste faţă şi l-a scuipat.

O femeie din Mizil (Prahova) a fost filmată în timp ce  a început să-l lovească pe jandramul care i-ar fi atras atenția că nu poartă masca de protecţie.

Tânăra îl îmbrâncește, îl scuipă și îl lovește cu piciorul pe jandarm.

Scandal s-a petrecut în centrul orașului Mizil unde o tânără a atacat un jandarm. Femeia s-a enervat pentru că acesta i-a cerut să poarte mască de protecție.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi, femeia, încurajată de faptul că în zonă și-a făcut apariția și concubinul ei, l-a lovit cu palma peste față pe subofițerul jandarm. Imediat, în sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliție. În imagini se vede clar cum femeia încearcă în continuare să îl lovească cu piciorul pe jandarm. Nu o dată, ci de mai multe ori.

Într-un final cei doi agresori au fost imobilizaţi, iar femeia a leşinat, la fața locului deplasându-se un echipaj SMURD.

Scandalul a continuat şi acolo, chiar dacă această scenă nu a mai fost filmată. Femeia a vrut să fugă din autospeciala SMURD, dar a fost oprită de polițistul care însoțea ambulanța.

Scandal în centrul orașului Mizil: o femeie a lovit un jandarm cu piciorulDetalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-scandal-centrul-orasului-mizil-o-femeie-lovit-un-jandarm-cu-piciorul

Posted by Ziarul Incomod on Sunday, 23 August 2020

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi au fost plasaţi sub control judiciar.

În imaginile postate de Ziarul Incomod, se observă cum , tânăra, foarte agresivă, îl îmbrâncește, îl scuipă și îl lovește cu piciorul pe jandarm. Asta pentru că acesta i-a cerut să poarte mască de protecție. „În data de 17.08.2020, în jurul orelor 18.30, patrula mixtă de siguranță publică aflată în serviciu pe raza orașului Mizil, în timp ce desfășura activități în contextul COVID-19, a legitimat o femeie care ieșise din incinta unui magazin, fără a purta mască de protecție. (…)

Concubinul, în acţiune

În incident a intervenit și concubinul agresoarei, care l-a prins în brațe pe jandarm, pentru a nu putea lua măsurile legale, timp în care agresoarea a continuat să lovească cu pumnul jandarmul, în zona feței”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Prahova remis ziarului Libertatea. Imediat, în sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliție. În imagini se vede clar cum femeia încearcă în continuare să îl lovească cu piciorul pe jandarm.

Într-un final cei doi agresori au fost imobilizaţi, iar femeia a leşinat, la fața locului deplasându-se un echipaj SMURD. Scandalul a continuat şi acolo, chiar dacă această scenă nu a mai fost filmată. Femeia a vrut să fugă din autospeciala SMURD, dar a fost oprită de polițistul care însoțea ambulanța, informează ziarulincomod.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: