Evenimentul Zilei > Actualitate > Un INCENDIU a DISTRUS complet o BISERICĂ. Nu se ştiu cazlele izbucnirii FOCULUI în CASA DOMNULUI
Un INCENDIU a DISTRUS complet o BISERICĂ. Nu se ştiu cazlele izbucnirii FOCULUI în CASA DOMNULUI

Un INCENDIU a DISTRUS complet o BISERICĂ. Nu se ştiu cazlele izbucnirii FOCULUI în CASA DOMNULUI

Biserica de lemn din Moreni, comuna Văleni, judeţul Neamţ, a fost distrusă complet în urma unui incendiu. Cauzele izbucnirii flăcărilor nu sunt încă cunoscute.

Reprezentanţii ISU Neamţ, citaţi de Agerpres, spun că la faţa locului au fost trimise trei echipaje de pompieri de la Roman şi două de la Piatra Neamţ.

“În momentul în care s-a ajuns la locul incendiului s-a constatat că flăcările au cuprins turla bisericii şi acoperişul acesteia şi au o înălţime de circa şapte metri. Din acest motiv, intervenţia a constat doar în protejarea locuinţelor din jurul bisericii, pentru că exista riscul ca turla să se prăbuşească peste pompieri”, a spus Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Incendiul a distrus toată biserica, iar pompierii urmează să stabilească cauzele incidentului.

Sursa citată precizează că cel mai probabil flăcările au izbucnit în urma unui scurt circuit sau din cauza unei lumânări aprinse care a fost uitată după liturghia de duminică dimineaţa

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: