Evenimentul Zilei > Actualitate > Un grup de minori specializaţi în FURTURI a fost destructurat. Prejudiciul este de 50.000 de lei
Un grup de minori specializaţi în FURTURI a fost destructurat. Prejudiciul este de 50.000 de lei

Un grup de minori specializaţi în FURTURI a fost destructurat. Prejudiciul este de 50.000 de lei

Conform unui comunicat emis de Poliţia Română, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au efectuat, în această dimineaţă, două percheziţii domiciliare şi au pus în executare 6 mandate de aducere emise pe numele unor tineri bănuiţi de comiterea unor fapte de furt.

“În perioada ianuarie – iunie 2015, Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sector 3 Bucureşti a documentat activitatea infracţională a unui grup format din 6 tineri, toţi minori, care în intervalul 10 ianuarie – 20 aprilie 2015, a comis mai multe furturi din societăţi comerciale, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 50.000 de lei.

Minorii, cu vârste cuprinse între 14 – 16 ani au pătruns fie prin spargerea geamului, fie prin forţarea uşii de acces în opt societăţi comerciale, toate situate pe raza sectorului 3, de unde au sustras ţigări, dulciuri, băuturi alcoolice şi jucării.

În acest moment, tinerii sunt audiaţi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul emis de Poliţia Română.