Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fotbalist ROMÂN A DENUNȚAT un BLAT: „Am refuzat să pierdem cu 3-0, cum ni s-a spus la pauză”
Un fotbalist ROMÂN A DENUNȚAT un BLAT: „Am refuzat să pierdem cu 3-0, cum ni s-a spus la pauză”

Un fotbalist ROMÂN A DENUNȚAT un BLAT: „Am refuzat să pierdem cu 3-0, cum ni s-a spus la pauză”

Mădălin Livan, fotbalistul echipei FC Caransebeș, a povestit într-o postare pe Facebook cum a primit ordin să piardă un meci cu 0-3.

Mădălin Livan, un fotbalist în vârstă de 19 ani, legitimat la divizionara secundă FC Caransebeș, din seria a II-a, a postat un mesaj spectaculos pe contul de Facebook. Jucătorul a povestit cum la pauza meciului cu Unirea Târlungeni, el și colegii săi au primit ordinul de a pierde partida cu 0-3. Directiva a venit de la antrenorul italian Giovanni Pisano, cel care ar fi pariat pe meciul respectiv.

„Noi, jucătorii, am refuzat să pierdem cu 3-0 cum ni s-a spus la pauza meciului dintre Unirea Tărlungeni şi FC Caransebeş de către "marele" antrenor Giovanni Pisano, cu toate că ne ameninţase că dacă nu facem asta – pentru că el a pariat "mulţi, mulţi bani" – nu mai primim nici un ban şi clubul se desfiinţează. Meciul s-a terminat 1-1 şi chiar puteam învinge în ultimele minute. Aş vrea să vă gândiţi că noi jucătorii nu am primit banii de 3-4 luni, unii chiar de mai mult timp", a povestit Livan.