Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fotbalist a fost fugărit prin trifoi de adversari. ,,Am crezut că o să mor”
Un fotbalist a fost fugărit prin trifoi de adversari. ,,Am crezut că o să mor”

Un fotbalist a fost fugărit prin trifoi de adversari. ,,Am crezut că o să mor”

Florin Stoican, jucător la Unirea Frăsinet, va ţine mult vreme de acum încolo meciul pe care formaţia sa l-a disputat, în deplasare, cu Viitorul Şoldanu, în etapa a 19-a din liga a V-a Călăraşi, Seria A.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a fost la un pas să fie ,,linşat” de doi jucători ai gazdelor şi de câţiva spectatori ce asistau la meci. Meciul a fost abandonat în minutul 73 al partidei, la scorul de 2-1 pentru oaspeţi, din cauza violenţelor organizatorilor.

„Portarul gazdelor a lovit un jucător de la noi. M-am dus şi i-am zis arbitrului să-i dea măcar un cartonaş galben. Atunci, Dan Bigan (nr. oficial şi jucător de la formaţia din Şoldanu) a venit spre mine şi a început să mă fugărească împreună cu portarul lor. Am fugit, au venit după mine, mai erau şi câţiva spectatori, am sărit gardul, am fugit prin trifoi şi pe urmă am ieşit pe şosea şi m-am pus în faţa unei maşini care a oprit. M-am urcat imediat şi i-am rugat să mă ducă până la Budeşti. Am coborât la benzinăria de acolo şi am aşteptat microbuzul echipei, ca să vină să mă ia. Am crezut că o sa mor. Dacă mă prindeau cei de la Şoldanu, cred că acum eram la Spitalul de Urgenţă”, a declarat Stoican, potrivit sportcalarasean.ro. Nu este pentru prima dată când fotbaliştii celor de la Viitorul Şoldanu se fac responsabili de acte de violenţă. În 2012, tot la un meci din liga a V-a, disputat, în deplasare, contra celor de la CSM Olteniţa, un jucător al oaspeţilor l-a agresat fizic pe ,,central”, după ce arbitrul îi acordase cartonaşul roşu.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: