Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost stelist acuză: „Jucătorii nu au fost lângă Mirel Rădoi. Probabil le place mai mult în cantonament”
Un fost stelist acuză: „Jucătorii nu au fost lângă Mirel Rădoi. Probabil le place mai mult în cantonament”

Un fost stelist acuză: „Jucătorii nu au fost lângă Mirel Rădoi. Probabil le place mai mult în cantonament”

Sorin Paraschiv, fost jucător al Stelei, crede că Mirel Rădoi nu a fost susținut suficient de elevii săi și nu a putut să aibă rezultatele pe care și le-ar fi dorit.

Sorin Paraschiv este de părere că Mirel Rădoi nu a fost susținut de steliști, în perioada în care a lucrat la echipa „roș-albastră”. Fostul mijlocaș a fost ironic și a spus că jucătorii preferă să stea prin cantonamente, odată cu revenirea la echipă a lui Laurențiu Reghecampf.

„Nu aș vrea să vorbesc prea mult despre actuala Steaua. Mirel a venit într-o perioadă grea. A văzut toată lumea ce a fost acolo. Probabil că nici jucătorii nu au fost alături de el, așa cum ar fi trebuit. Cred că acestor jucători de la Steaua le place mai mult să stea în cantonament. Cu asta am spus totul. Steaua avea șanse să câștige titlul și cu Rădoi pe banca. Vom vedea și ce transferuri se fac acum. În perioada lui Mirel nu au existat transferuri bune", a spus Paraschiv la Digi Sport.