Evenimentul Zilei > Politica > Un fost secretar de stat în Guvernul Cioloș îi face praf pe liderii USR
Un fost secretar de stat în Guvernul Cioloș îi face praf pe liderii USR

Un fost secretar de stat în Guvernul Cioloș îi face praf pe liderii USR

Fostul secretar de stat in guvernul Cioloș şi membru PLUS Valeriu Nicolae i-a criticat dur joi pe liderii USR-PLUS precum şi pe Nicuşor Dan. sugerând că aceştia şi-au uitat promisiunea de a reforma politica românească. „Cei trei lideri sunt deocamdată mai calificaţi pentru poziţii de gropari decât de şefi de partid”, a subliniat Valeriu Nicolae pe Facebook.

,,Oleooo. Mai explic o dată. Dacian, Barna, Nicușor, Vlad Voiculescu, Dragoș T sunt toți cu mult, mult peste politicianul vechi și nu pot fi comparați cu idioții care ne-au condus. Nu am nici o ezitare să-i votez în competiția actuală. Dar toți sunt departe de a fi perfecți, iar Barna e mort politic și nu știe. Faptul că Barna nu se retrage se datorează și atmosferei foarte toxice și polarizate din USR de care sunt paradoxal vinovați unii dintre cei mai duri contestari ai lui, oameni mult mai slabi decât Dan”, scrie Valeriu Nicolae pe Facebook.

,,Pupatul tuturor celor de mai sus în cur nu îi ajută deloc (Dacian, Vlad și Nicușor au toți cohorte de admiratori necondiționați). Asta dacă sperăm ca ei, sau alți lideri din PLUS sau USR să fie capabili să reformeze clasa asta politică nenorocită. Gafele lor, negocierile prostești, ipocrizia lor sunt oarecum firești dar trebuiesc sancționate căci altfel mai facem un PNL mic. Nu, nu sunt dovada conspirațiilor ci dovada că au aceleași defecte ca noi. E deasemenea clar că echipele lor nu sunt îndeajuns de bune pentru situația actuală”, mai scrie surs citată.

 

,,Membrii USR, PLUS și simpatizanții lor trebuie să îi oblige să nu ajungă în situația în care să se gândească la tipul de marmură potrivită ci la cum reformăm o clasă politică care a dus tot felul de imbecili de la Viorica Vasilica la Orlando și Ciolacu în poziții foarte importante. Schimbarea unui tătuc cu alt tătuc e o prostie. La fel de mare cum este și renunțarea la un candidat foarte bun cum este Ana Ciceală.

Cele de mai sus desigur nu se aplică sfinților de care e plin FB-ul și care sunt perfecți și neprihăniți. Sperăm să ne ierte și să ne admită la intrarea în Rai”, încheie Valeriu Nicolae.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: