Laurențiu Reghecampf, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre plecarea lui Helmuth Duckadam de la echipa „roș-albaștrilor”. Fostul mare portar s-a simțit jignit de Gigi Becali, care l-a pus pe Valeriu Argăseală să-i transmită că-i desface contractul de muncă.


Cum a fost umilit Duckadam de Gigi Becali. „Eroul de la Sevilla” a demisionat în lacrimi


Apoi, „eroul de la Sevilla” s-a trezit cu o tăiere drastică de salariu. Duckadam ajunsese să primească 2.000 de lei.  Reghecampf a afirmat că a fost deranjat de multe ori de ieșirile publice ale președintelui de imagine. Antrenorul era scos din minți pentru că oficialul critica echipa și mai ales pe Ciprian Tătărușanu, fostul portar al „roș-albaștrilor”. Pe de altă parte, „Reghe” a spus că a încercat să-l integreze cât mai mult pe Duckadam în anturajul formației.

„Toți au încercat să îl susțină pe Helmuth. Eu știu foarte bine câte lucruri a făcut Gigi… Clar este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei Steaua. Helmut e un om foarte corect. Pe mine, ca antrenor la Steaua, m-a deranjat de multe ori, prin analizele lui. Dar eu îl chemam alături, el vorbea cu mine tot timpul, eu l-am luat cu mine în avion în deplasări”, a spus Reghecampf.


Cutremur în fotbalul românesc. Duckadam și-a dat demisia


Tehnicianul a explicat de ce criticile îndreptate către Tătărușanu aveau repercusiuni grave. „Avea niște reacții, l-a criticat pe Tătărușanu de mai multe ori. I-am zis să vină alături de noi, să ofere sfaturi. Întreabă-l să vezi dacă eu mint.

De câte ori nu l-am chemat la masă, a venit cu noi în avion, cu soția lui. Tătă e un om foarte corect și s-a simțit foarte jignit atunci. Pentru mine el era cel mai important jucător, am zis că n-ai cum să schimbi portarul la fiecare etapă”, a afirmat Reghecampf la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

El a antrenat echipa finanțată de Gigi Becali în perioada 2012 – 2014 și în intervalul 2015 – 2017. A devenit campion în 2013 și 2014.