Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost antrenor al Stele vorbește despre experiența pe banca „roș-albaștrilor”: „Cuvântul meu nu conta”
Un fost antrenor al Stele vorbește despre experiența pe banca „roș-albaștrilor”: „Cuvântul meu nu conta”

Un fost antrenor al Stele vorbește despre experiența pe banca „roș-albaștrilor”: „Cuvântul meu nu conta”

Costel Gâlcă a recunoscut că nu avea nicio putere de decizie atunci când venea vorba despre politica de transferuri a Stelei.

Costel Gâlcă, fost antrenor al Stelei, a vorbit din nou despre experiența trăită pe banca „roș-albaștrilor”. Antrenorul a declarat că nu era ascultat atunci când venea vorba despre politica de transferuri, iar conducătorii vindeau și cumpărau după cum voiau ei.

„Cât am fost antrenor la Steaua am urmărit foarte mulți jucători, dar nu am fost implicat în transferuri. Nu este normal. S-au adus doar jucători doriți de conducere. Nu zic că erau jucători răi, dar trebuia cerută și părerea antrenorului. Unii dintre ei au fost aduși prea târziu, alții aveau probleme. Am ajuns să nu mai propun nici un jucător. Corect era să întrebi antrenorul și să-i ceri o părere, să vezi ce spune. Pe mine m-a dezamăgit ce s-a întâmplat, când am văzut că nimeni nu lua în seamă ce spun și cuvântul meu nu conta”, a spus Gâlcă la Digi Sport.