Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fermier italian: „românii sunt sclavi iar toate româncele sunt prostituate”
Un fermier italian: „românii sunt sclavi iar toate româncele sunt prostituate”

Un fermier italian: „românii sunt sclavi iar toate româncele sunt prostituate”

O româncă a fost eliberată după nouă ani sclavie pe moşia unui fermier din Sicilia, care îi spunea că „românii sunt sclavi iar toate româncele sunt prostituate”

Identificată de presă italiană cu iniţialele S.E., româncă de 45 de ani, eliberată unei operaţiuni organizate de carabinieri la o fermă din Sicilia, povesteşte că a plecat din ţară în 2006. Era văduva şi lăsase în România şase copii, aşa că s-a bucurat când a găsit de lucru la o fermă de lângă Ragusa, în Sicilia, relatează stirileprotv.ro. Foarte curând avea să înceapă coşmarul. În tot acest timp, femeia nu doar că a muncit în condiţii greu de imaginat dar, spune ea, a fost violată de nenumărate ori de patronul ei, un italian de 67 de ani. Româncă a rămas de patru ori însărcinată şi de fiecare dată a fost nevoită să avorteze. Spune că n-a plecat după primul viol, de teamă că nu-şi va găsi de muncă în altă parte. Dar abuzurile au devenit din ce în ce mai dese.

"A fost obligată să avorteze de patru ori. La un moment dat, a fugit, dar el a hărţuit-o cu telefoanele şi în cele din urmă a găsit-o şi a adus-o înapoi”, a precizat, pentru Corrieretv, Davide Millul, locotenent Carabieri.

"Îmi zicea că noi suntem sclavi, că toate româncele sunt prostituate", a mai precizat românca.

După ce a adus-o înapoi la fermă, individul i-a aplicat o corecţie cruntă, că să se asigure că nu mai îndrăzneşte să fugă. "M-a pus în lanţ. Am căzut şi m-am lovit la genunchi, la mâini, am încercat să mă ridic, dar nu puteam sta în picioare. Mi-a zis că o să mă bată cu un drug de fier. Va zic drept, cu toată ruşinea, în seară aceea m-am scăpat pe mine", a povestit femeia

Coşmarul femeii s-a sfârşit când aproape că îşi pierduse speranţa. A fost eliberată în urmă unei operaţiuni a carabinierilor, iar călăul ei este acum acuzat de viol şi lipsire de libertate.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.