Un costoboc la Națională. Cine s-a propus selecționer

Un costoboc la Națională. Cine s-a propus selecționer

Antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan (47 de ani), a anunțat că este gata să revină la echipa națională pe postul de selecționer. Anuțul a fost însă făcut într-un mod inedit. 

„Eu sunt costoboc, spaima lui Marcus Aurelius! Mă urc pe cal, iau arma și merg la luptă”, a declarat Moldovan.

El a fost secundul lui Anghel Iordănescu la EURO 2016. Acum are un discurs spectaculos, anunțând că vrea să preia echipa națională.

„De dacii liberi ați auzit? Au fost niște triburi care făceau parte din dacii liberi, printre care și costobocii. Eu vin din Nord, sunt costoboc. Costobocii erau considerați spaima împăratului Marcus Aurelius.

Ne puteți urmări și pe Google News

Să fiu selecționer este exact ca și cum m-aș duce la luptă. Mi-aș îmbrățișa soția, copiii, aș pune șaua pe cal, aș lua arma și m-aș duce la luptă! Abia aștept momentul acesta. Rămâne de văzut când va veni.

Nu contează dacă sunt pe listă. Mai devreme sau mai târziu va veni momentul acela. Acum trebuie să fac treabă foarte bună la Chindia, iar echipa să joace. Am prestat un fotbal de calitate, incisiv. Eu am nevoie de o echipă nervoasă, cu nervi. Trebuie să avem «flacără» și să mergem înainte”, a declarat Viorel Moldovan la conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj, informează gsp.ro.