Evenimentul Zilei > International > Un cerșetor român a furat hainele unui polițist italian! Cum a reacționat omul legii
Un cerșetor român a furat hainele unui polițist italian! Cum a reacționat omul legii

Un cerșetor român a furat hainele unui polițist italian! Cum a reacționat omul legii

Caz rupt dintr-un scenariu de film. Un polițist din Italia și-a găsit pantofii și haina care i-au fost furate cu câteva luni în urmă.

Caz rupt dintr-un scenariu de film. Un polițist din Italia și-a găsit pantofii și haina care i-au fost furate cu câteva luni în urmă în posesia unui cerșetor român.

Polițistul din Florența a avut parte de un episod incredibil. Acesta și-a găsit haina și pantofii care au fost furate cu câteva luni în urma la un cerșetor român. Acesta era prezent într-o suburbie din Florența în momentul în care a și-a văzut bunurile purtate de un cerșetor.

Obiectele vestimentare au fost furate toamna trecută, iar polițistul a crezut ca nu le va mai găsi niciodată, dar se pare că nu a fost așa.

Omul legii spune că era vorba de un model rar, cumpărat online cu 300 de euro, astfel încât orice confuzie era exclusă, scrie Corriere della Sera.

Cum a reacționat omul legii

Îi lăsase însă în curte, de unde pantofii fuseseră furaţi într-o noapte, în octombrie anul trecut. Totuși omul legii a reacționat exemplar, iar gestul pe care l-a făcut este demn de aplauze.

“Sunt ai mei, de unde îi ai?”, l-a întrebat polițistul pe omul fără adăpost. Cerșetorul român nu a răspuns nimic, dar şi-a scos pantofii şi i-a dat înapoi.

Poliţistul a renunţat la plângerea împotriva românului şi, impresionat de sărăcia acestuia, l-a dus într-un magazin unde i-a cumpărat o pereche nouă de pantofi şi o haină de iarnă.