Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a fost bătut de polițiști, după ce a depus plângere împotriva patronului unui magazin care i-a vândut mâncare stricată
Un bărbat a fost bătut de polițiști, după ce a depus plângere împotriva patronului unui magazin care i-a vândut mâncare stricată

Un bărbat a fost bătut de polițiști, după ce a depus plângere împotriva patronului unui magazin care i-a vândut mâncare stricată

Un bărbat a cumpărat mâncare stricată și a fost bătut de polițiști pentru că a îndrăznit să depună plângere împotriva patronului.

Un tânăr din Iaşi s-a întors la vânzătorul din magazin pentru a-i spune că alimentele pe care le-a cumpărat erau stricate și că vrea banii înapoi. Patronul magazinului a inceput să-l înjure.

"În drum spre casă am vrut să mușc din cârnații respectivi și când am dat să mușc am văzut că miroase", povestește tânărul.

Peste trei săptămâni,  atunci când a ieşit de la muncă, clientul a fost oprit de polițiști, care i-au spus că trebuie să meargă la secție pentru o declarație.  Acolo însă a început scandalul și bătaia, relatează B1 TV.

În cele din urmă, tânărul povestește că a fost nevoit să declare ce au vrut polițiștii  şi a fost obligat să-i cadă în genunchi patronului de magazin pentru a-și cere iertare că a a îndrăznit să-l reclame la protecția consumatorului.

Mai mult, s-a ales si cu o amenda de 1.000 de lei.

Bărbatul agresat vrea acum să i se facă dreptate și cere autorităților să ia măsurile legale care se impun.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.