Un apropiat al președintelui Iohannis s-a sinucis

Un apropiat al președintelui Iohannis s-a sinucis

Directorul adjunct al societății de transport public din Sibiu, Cristian-Gheorghe Pavel, a fost găsit spânzurat în această dimineață, în casa părinților săi. Pavel a fost unul din puținii sibieni invitați acasă la Klaus Iohannis, după alegerile din noiembrie 2014.

Casa în care a fost găsit trupul lui Gheorghe Pavel aparține părinților săi, dar este nelocuită. Directorul adjunct al Tursib, societatea de transport public din Sibiu, nu a trecut deloc pe la serviciu în cursul acestei săptămâni. ”A fost sunat pe mobil, au fost sunați membrii familiei sale, dar nimeni nu știa de el. Nu avea probleme la serviciu, iar dacă vorbim de sănătate, era un om foarte sportiv”, declară colegi ai celui care s-a sinucis.

Nu sunt suspiciuni de omor

”În jurul orei 10:00 s-a primit un apel la 112, după ce bărbatul a fost găsit în una din locuinţele care au aparţinut părinţilor lui. Până în momentul de faţă nu avem suspiciune de omor, deci se confirmă faptul că este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legală, pentru autopsie”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.  

Ne puteți urmări și pe Google News

Apropiat al președintelui

Soția celui care a fost Gheorghe Pavel este consilier local din partea FDGR. Împreună cu Anita, soția sa, Gheorghe Pavel a fost invitatul lui Klaus Iohannis la petrecerea dată în urma alegerii în funcția de președinte al României a fostului primar. Conform ultimei declarații de avere, depusă la jumătatea anului trecut, Cristian Pavel nu avea datorii. El deținea, împreună cu soția, o casă în Sibiu de o sută de metri pătrați, un teren în intravilan de 400 mp și un autoturism Ford.