Evenimentul Zilei > Actualitate > Un apropiat al lui Dragnea pune tunurile pe Ciolacu: E total idioată comparația
Un apropiat al lui Dragnea pune tunurile pe Ciolacu: E total idioată comparația

Un apropiat al lui Dragnea pune tunurile pe Ciolacu: E total idioată comparația

În urma declaraţiilor făcute de preşedintele Iohannis, care i-a acuzat pe PSD-işti că vor să dea Ţinutul Secuiesc Ungariei, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit imediat cu o replica, într-un discurs susţinut la Camera Deputaţilor.

El l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Corneliu Vadim Tudor, fostul lider al PRM. asemănarea a stârnit revolta unui lider politic, apropiat al lui Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD și un apropiat al lui Liviu Dragnea s-a declarat total revoltat de aseamănarea lui Klaus Iohannis cu Corneliu Vadim Tudor, fostul lider PRM.

„După o lună de la adoptarea tacită, președintele a venit cu un atac grosolan. Azi am avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi este preşedintele României. Aceste atacuri nu sunt demne de un preşedinte european. A fi un bun român, a fi patriot înseamnă să nu îţi trimiţi românii să moară la cules de sparanghel în Germania fără protecţie, fără asistenţă medicală şi fără contracte legale”, a declarat Marcel Ciolacu.

În replică, Codrin Ștefănescu a sărit în apărarea lui Vadim și i-a desființat pe toți cei care au folosit această comparație.

„Este total idioată comparatia dintre Johannis si Vadim. Nu există absolut nici o legătură! Vadim Tudor a fost un mare patriot, un om de litere, un personaj savuros cu o cultură gigantică, un iubitor de traditii si datini strămosesti. A fost un gigant extrem de vocal si neingăduitor cu detractorii României.

Un bun român cu toate defectele sale. Avem in partid zeci de mii de fosti membri PRM. Unii sunt parlamentari, primari, consilieri, sefi de organizatii. Oameni absolut minunati, curajosi si demni! Care se simt jigniti de nefericita comparatie. Si le dau dreptate!”, a comentat Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.