UN ALT OBSEDAT ÎN TRAMVAIUL 41. Prins în flagrant în timp ce se masturba

UN ALT OBSEDAT ÎN TRAMVAIUL 41. Prins în flagrant în timp ce se masturba

Scene de coşmar a trăit o mamă care circula în tramvaiului 41, pe aceeaşi linie pe care un alt individ înţepa femei, în urmă cu trei luni. Un individ a fost prins în timp ce se masturba lângă femeie. A fost arestat.

UPDATE. Judecătorii au decis arestarea obsedatului din tramvaiul 41. Florin Ononiu a fost arestat pentru 29 de zile, la propunerea procurorilor de la Parchetul Sectorului 6. Individul este acuzat de perversiuni sexuale, ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  Bărbatul în vârstă de 32  de ani a fost prins în flagrant, ieri dimineaţă, în apropiere de staţia Orşova. "Poliţiştii erau în misiune. Pentru altceva... Au auzit-o pe femei ţipând şi au intervenit", au declarat pentru EVZ surse din Poliţia Capitalei. Cert este că individul, Florin Ionuţ Ononiu, avea organul sexual scos şi se masturba. El ar fi spus că "aşa se simţea el mai bine". Încercase să scape spunând că o urmărea pe prietena lui, prietenă care n-a fost de găsită în tramvai.  Obsedatul sexual a fost dus, apoi, la Secţia 20 Poliţie. "Cazul a fost preluat de procurori", a precizat pentru EVZ Alexandru Nicolae, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Individul este cercetat pentru perversiuni sexuale. Înţepătorul, pedepsit cu 40.000 lei pentru fiecare împunsătură Cătălin Nistor, un bucureştean de 38 de ani, a fostacuzat că, în luna ianuarie, a înţepat mai multe femei cu un ac de birou în tramvaiul 41. Dacă la început, şase femei erau hotărâte să-i ceară daune morale, până la urmă doar trei sunt decise să meargă mai departe, cerându-i acestuia între 20.000 şi 40.000 de lei.

Bărbatul era funcţionar bancar, iar fosta lui soţie, Irina Nistor, avocat. Femeia a divorţat imediat după incident, nu înainte de a-l reprezenta ca apărător în faţa instanţei.

Ne puteți urmări și pe Google News