Evenimentul ZileiActualitateUn adolescent din Vaslui s-a spânzurat chiar sub nasul personalului medical.

Un adolescent din Vaslui s-a spânzurat chiar sub nasul personalului medical.

Un adolescent din Vaslui s-a spânzurat chiar sub nasul personalului medical.
Un adolescent de 17 ani, din localitatea vasluiană Buda, a fost găsit spânzurat în toaleta unui salon al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, la o săptămână după ce fusese internat în unitatea medicală. Polițiștii criminaliști au dispus efectuarea autopsiei, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducerea SJU Vaslui a declanșat propria anchetă internă în acest caz.

oliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce un pacient în vârstă de 17 ani a fost găsit spânzurat în toaleta unui salon al unităţii medicale.

Trupul adolescentului a fost descoperit de către o asistentă a Secţiei ORL, acolo unde tânărul era internat de o săptămână, cu diagnosticul de „otită purulentă”. În momentul în care s-a sinucis, tânărul era singurul pacient internat în respectivul salon.

„Minorul a fost găsit spânzurat de caloriferul din toaleta salonului, la o înălţime de 1,4 metri faţă de sol. Trupul adolescentului a fost ridicat de către asistentă şi ulterior resuscitat de către cadrele medicale. Câteva ore mai târziu, a fost declarat decesul. Cadrele medicale susţin că, pe perioada cât a stat internat minorul, nu ar fi sesizat tendinţe suicidale ale acestuia”, a precizat, sâmbătă, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David. (sursa: digi24.ro)


Accesează: