Evenimentul Zilei > Monden > Pe cine a iubit prințesa Diana în secret: A mărturisit unui prieten chiar înainte de a muri. „Toată lumea mă vinde. El, niciodată” FOTO
Pe cine a iubit prințesa Diana în secret: A mărturisit unui prieten chiar înainte de a muri. „Toată lumea mă vinde. El, niciodată” FOTO

Pe cine a iubit prințesa Diana în secret: A mărturisit unui prieten chiar înainte de a muri. „Toată lumea mă vinde. El, niciodată” FOTO

Prințesa Diana a suferit mult în ultimii ani de mariaj cu Prințul Charles. De-a lungul relației celor doi, Lady Di a pierdut foarte mulți prieteni din cauza măsurilor pe care le aplica pentru a se proteja de presă. Își schimba numărul de telefon la fiecare câteva luni astfel încât să se asigure că nimeni nu-i interceptează convorbirile telefonice.

Printre persoanele dragi pe care le-a pierdut s-a numărat și un bărbat despre care spunea că este un domn „minunat”. La presiunea Familiei Regale, Prințesa Diana a fost nevoită să pună capăt poveștii de iubire trăite în secret, însă s-a ales cu o „inimă frântă”, mai ales că bărbatul nu se putea încadra „în lumea ei”.

Cu cine s-a iubit în secret prințesa Diana

Prințesa Diana l-a cunoscut pe Hasnat Khan la Royal Brompton Hospital în 1995, în timp ce acesta profesa ca medic chirurg. Atunci când cei doi au fost prezentați, s-a spus că doctorul Khan a dat din cap politicos și apoi a plecat pentru a-și vedea de treabă, ceea ce nu reprezenta primirea obișnuită cu care era obișnuită emblematica Prințesă de Wales.

Ce nu știa publicul, însă, pe atunci, era că cei doi erau implicați într-o relație romantică ce a durat aproximativ doi ani de zile. Emma Cooper, producătorul executiv al noului serial CNN DIANA, a discutat cu Christina Garibaldi în cadrul emisiunii Royally US despre relația prințesei.

„Cred că el a fost (n.r. dragostea vieții ei), s-au cunoscut la spital. El era chirurg. Are această relație extraordinar de lungă cu el, a vrut să se căsătorească cu el. Era pur și simplu imposibil. El nu putea să intre în acea lume.

„Toată lumea mă vinde. El, niciodată”

De câte ori am văzut că, în cazul unei femei incredibil de faimoase și puternice, totul vine cu un preț… Cred că a fost foarte dificil pentru el să treacă peste această relație. Cred că i-a frânt inima. Cu toții au știut cum era ca (n.r. Diana) să fie împreună cu el.

Să ai mulți bani, să ai putere și să ai totuși nevoie de siguranță… Cred că asta este ceea ce a atras-o să aibă o astfel de relație, după ce, evident, s-a implicat într-o relație cu cineva (n.r. prințul Charles) pe care l-a iubit atât de mult”, a spus Emma Cooper, producătorul executiv al noului serial CNN DIANA.

În ciuda sfârșitului relației lor, prințesa Diana l-a apreciat foarte mult pe Khan pentru intimitatea pe care acesta i-a oferit-o în perioada în care s-au iubit. „Toată lumea mă vinde”, i-a spus ea unui prieten cu doar câteva luni înainte de moartea sa. „Hasnat este singura persoană care nu mă va vinde niciodată”, a mai spus Lady Di, potrivit The Express.