Ultimul proiect al lui Steve Jobs ar putea fi prezentat în curând

Ultimul proiect al lui Steve Jobs ar putea fi prezentat în curând

În ultima parte a vieţii, fostul şef al Apple ar fi lucrat la un nou telefon. Jurnaliştii de peste Ocean spun că acesta ar urma să aibă o parte dintre detaliile speculate pe internet în ceea ce priveşte noul iPhone 5

iPhone 5, mult aşteptatul telefon de la Apple, ar putea fi prezentat ca fiind ultimul proiect la care a lucrat Steve Jobs. Ştirea a fost prezentată de cnet.com."Acesta a fost ultimul proiect la care Steve Jobs a lucrat, începând de la concept până la design-ul final", spun cei de la cnet. Despre acest telefon s-au făcut tot felul de speculaţii, iar jurnaliştii de peste Ocean spun că următorul model de telefon al celor de la Apple, făcut la îndrumare lui Jobs, ar avea o parte dintre detaliile speculate pe internet.

Acelaşi site, Cnet spune că noul iPhone 5 ar urma să fie redesenat complet. În ceea ce priveşte tehnologia, se aşteaptă ca iPhone 5 să aibă 4G. Despre data lansării încă nu se ştie nimic, însă se vehiculează că s-ar putea întâmpla la începutul anului viitor.

Această ştire vine după ce data de 14 octombrie a fost declarată ziua oficială Steve Jobs. Cu această ocazie, un tânăr artist a făcut o melodie din sunetele gadgeturilor lui Steve Jobs şi o parte dintre declaraţiile sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/u8dxnWI_fTM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>