Evenimentul Zilei > International > Ultimul mesaj primit înainte de tragedie! „Mami, te iubesc”. Cuvintele sunt cutremurătoare
Ultimul mesaj primit înainte de tragedie! „Mami, te iubesc”. Cuvintele sunt cutremurătoare

Ultimul mesaj primit înainte de tragedie! „Mami, te iubesc”. Cuvintele sunt cutremurătoare

Fotbalistul spaniol Jose Antonio Reyes a murit în urma unui cumplit accident rutier, pe 1 iunie, la vârsta de 35 de ani. Noelia Lopez, soţia lui Reyes a publicat ultimul mesaj pe care l-a primit pe WhatsApp de la jucătorul de fotbal, cu cîteva ore înainte de tragedie.

În urma anchetei desfăşurate de poliţia din Spania, s-a aflat că Reyes conducea cu 217 km/h şi nu cu 237 km/h, aşa cum s-a spus iniţial. Automobilul s-a izbit de parapet şi a părăsit carosabilul de pe autostrada A-376, care leagă oraşele Utrera de Sevilla.

Soția lui Reyes a publicat mesajul, ultimul, primit înainte de cumplitul accident.  „Bună dimineaţa, mami, te iubesc!”, i-a scris Noeliei Lopez la 07:43, ora Spaniei. Au fost ultimele cuvinte pe care cei doi le-au mai schimbat, prin scris şi audio, întrucât accidentul fatal a avut loc la 11:40.

Maşina s-a rostogolit de mai multe ori, a ajuns la aproximativ 200 de metri de la locul impactului şi a luat foc. Alături de Reyes se mai aflau două rude, una dintre ele murind, de asemenea, pe loc. Cealaltă a fost transportată de urgenţă la spital, având răni severe.

 

Jose Antonio Reyes s-a născut în Sevilla şi a avut onoarea de a evolua pentru echipa de pe „Ramon Sanchez Pizjuan” în nenumărate rânduri, FC Sevilla fiind şi echipa la care s-a format.

De-a lungul carierei, Reyes a mai evoluat pentru Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba şi Xinjiang Tianshan Leopard. În prezent era legitimat la Extremadura, în eşalonul secund. La Sevilla a adunat în total 242 de jocuri oficiale. Pentru Atletico Madrid a evoluat în 154 de partide, iar pentru Arsenal în 110. Pentru o scurtă perioadă, Reyes a fost coleg şi cu Raul Rusescu la FC Sevilla. În echipa naţională de seniori a prins 22 de partide şi a înscris patru goluri. Reyes a debutat în La Liga la numai 16 ani, scrie prosport.ro.