În urma anchetei desfăşurate de poliţia din Spania, s-a aflat că Reyes conducea cu 217 km/h şi nu cu 237 km/h, aşa cum s-a spus iniţial. Automobilul s-a izbit de parapet şi a părăsit carosabilul de pe autostrada A-376, care leagă oraşele Utrera de Sevilla.

Soția lui Reyes a publicat mesajul, ultimul, primit înainte de cumplitul accident.  „Bună dimineaţa, mami, te iubesc!”, i-a scris Noeliei Lopez la 07:43, ora Spaniei. Au fost ultimele cuvinte pe care cei doi le-au mai schimbat, prin scris şi audio, întrucât accidentul fatal a avut loc la 11:40.

Maşina s-a rostogolit de mai multe ori, a ajuns la aproximativ 200 de metri de la locul impactului şi a luat foc. Alături de Reyes se mai aflau două rude, una dintre ele murind, de asemenea, pe loc. Cealaltă a fost transportată de urgenţă la spital, având răni severe.

 

Jose Antonio Reyes s-a născut în Sevilla şi a avut onoarea de a evolua pentru echipa de pe „Ramon Sanchez Pizjuan” în nenumărate rânduri, FC Sevilla fiind şi echipa la care s-a format.

De-a lungul carierei, Reyes a mai evoluat pentru Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba şi Xinjiang Tianshan Leopard. În prezent era legitimat la Extremadura, în eşalonul secund. La Sevilla a adunat în total 242 de jocuri oficiale. Pentru Atletico Madrid a evoluat în 154 de partide, iar pentru Arsenal în 110. Pentru o scurtă perioadă, Reyes a fost coleg şi cu Raul Rusescu la FC Sevilla. În echipa naţională de seniori a prins 22 de partide şi a înscris patru goluri. Reyes a debutat în La Liga la numai 16 ani, scrie prosport.ro.