„Ultimul adio", scria atacantul argentinian într-o postare pe Facebook, unde se afla într-o poză alături de colegii de la Nantes, înainte să se urce în aeronavă, conform observator.tv

Primul mesaj dat de Emiliano Sala pe Whatsapp

"Salut, ce faceți? Sunt chiar obosit. Am fost la Nantes să rezolv tot felul de treburi. Acum sunt într-un avion care pare a se face bucăți. Merg la Cardiff, e nebunie, de mâine începem. Mâine mă antrenez cu noua echipă", le-a spus Emiliano Sala prietenilor, într-o înregistrare pe WhatsApp. 

 

Câteva clipe mai târziu, fotbalistul părea calm, dar obosit, și-și ruga prietenii să trimită pe cineva să-l găsească dacă nu va da niciun semn într-o oră și jumătate

 „Ce faceți, totul bine? Dacă nu auziți de mine într-o oră și jumătate, cred că ar trebui să trimiteți pe cineva să mă caute. Încep să devin speriat", a mărturisit Emiliano Sala. 

Conform Daily Mail, pilotul avionului privat a încercat de cel puțin trei ori să decoleze din Nantes, fără să reușească, în cele din urmă avionul dispărând fără urmă. 

Emiliano Sala și pilotul avionului privat au pierdut contactul cu turnul de control când se aflau deasupra insulei Alderney, din Canalul Mânecii, pe 21 ianuarie, în jurul orei 20:30 (ora locală). Marți dimineață s-a demarat o amplă operațiune de salvare, elicoptere și ambarcațiuni ale pazei de coastă au pornit în căutarea celor doi, pe o arie de peste 1.700 de kilometri pătrați. Acestea au fost nevoite să întrerupă operațiunea odată cu lăsarea serii. 

Salvatorii nu au găsit decât resturi ale avionului. Aceștia au precizat că șansele de supraviețuite sunt foarte mici în cazul în care cei doi au plonjat în apele înghețate din Cana. De altfel, salvatorii au menționat a doua zi că nu se așteaptă să găsească supraviețuitori. 

Te-ar putea interesa și: