Evenimentul Zilei > Social > Ultimele imagini cu Gheorghe Dincă. Camere video l-au filmat. Unde se ducea?
Ultimele imagini cu Gheorghe Dincă. Camere video l-au filmat. Unde se ducea?

Ultimele imagini cu Gheorghe Dincă. Camere video l-au filmat. Unde se ducea?

Gheorghe Dincă a fost surprins miercuri de camere de supraveghere la volanul maşinii sale în zona digului din Caracal.

România TV a prezentat vineri noi imagini cu Gheorghe Dincă, principalul suspect din cazul fetelor dispărute din Caracal. potrivit sursei citate, Gheorghe Dincă a fost filmat în zona digului din Caracal, chiar când, spun anchetatorii, ar fi fost răpită Alexandra. Ar fi practic primele imagini din timpul răpirii fetei. De altfel, adolecenta a dat detalii celor de la 112 despre digul pe unde a trecut când era în maşina suspectului.

Informaţia este relavantă în contextul detaliilor date de Alexandra Măceşanu în timpul convorbirilor cu operatorii şi poliţistul de la 112. Fata le-a spus atunci că se află în Caracal, probabil în cartierul Bold şi că în drum spre locul în care a fost sechestrată.

Anchetatorii au reluat perchezițiile la casa din Caracal deţinută de Gheorghe Dincă.

Dimineaţă, anchetatorii au intrat din nou în curtea şi în casa lui Gherghe Dincă. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, vor fi cercetate gropile cimentate din curtea criminalului. Pentru asta vor aduce chiar şi un buldozer. Ipoteza lor este aceea că în gropi ar fi putut fi ascunse cadavre ale victimelor monstrului.

De asemenea, la nouă zile de la dispariţia Alexandrei, criminaliştii prelevează amprente de pe porţile curţii lui Gheorghe Dincă.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: