Evenimentul Zilei > Monden > Ultimele detalii despre moartea lui Elvis Presley
Ultimele detalii despre moartea lui Elvis Presley

Ultimele detalii despre moartea lui Elvis Presley

După ce Elvis Presley a fost găsit mort pe podeaua băii din casa lui Graceland, pe 16 august 1977, au apărut numeroase zvonuri despre cauza decesului său.

Aducând și mai mult mister, familia sa a sigilat imediat raportul autopsiei, dar acum s-au aflat ultimele detalii despre moartea lui Elvis Presley. Unii au spus că  Elvis Presley a suferit un atac de cord în timp ce se afla la toaletă. Alții credeau că anii de abuz de droguri i-au cauzat moartea prematură. Se pare că moartea lui Elvis Presley a fost un accident.

Moartea lui Elvis Presley a fost un accident

În anul 2016, Garry Rodgers, un detectiv criminalist pensionat și legist, a declarat că, având în vedere constatările făcute, el ar fi atribuit moartea lui Elvis unui atac de cord cauzat de boli de inimă și consum de droguri. Toate acestea, au fost cauzate de o boală autoimună care a fost declanșată printr-o leziune cerebrală.

Ultimele detalii despre moartea lui Elvis Presley

„Ar trebui să clasific moartea lui Elvis drept un accident. Nu este nimeni de vină, cu siguranță nu Elvis. Era un om grav rănit și bolnav. Nu există nicio neglijență specifică din partea nimănui și cu siguranță nu există acoperire sau conspirație a unei fapte criminale. Dacă dr. Forrest Torrent are dreptate, pur și simplu nu exista o înțelegere adecvată atunci pentru a determina ce l-a ucis cu adevărat pe regele Rock & Roll”, a spus Garry Rodgers.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.