Evenimentul Zilei > Politica > „Ultimatum pentru Dragnea” programat în fața Parlamentului
„Ultimatum pentru Dragnea” programat în fața Parlamentului

„Ultimatum pentru Dragnea” programat în fața Parlamentului

O manifestație în fața Parlamentului, sub sloganul „Ultimatum pentru Dragnea”, este programată să înceapă miercuri, de la ora 12.00, pe fondul modificării legislației penale și a scenariului suspendării din funcție a președintelui Klaus Iohannis dacă acesta nu semnează decretul de revocare a șefei DNA.

ULTIMATUM pentru DRAGNEA! PSD, luaţi aminte, dacă începeţi procedura de supendare a preşedintelui, nu o să mai aveţi unde să vă ascundeţi de poporul român! V-am auzit pe toţi că mergeţi până la capăt, de data asta poporul spune #pânălacapăt. Noi avem ultimul cuvânt! Pe 20 iunie, venim la CASA POPORULUI!”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook, potrivit News.ro.

Manifestaţia a fost anunţată pe Facebook după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora în 20 iunie ar urma să se discute în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului despre suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Şedinţa de plen a fost deja convocată la solicitarea premierului Viorica Dăncilă, care va prezenta în faţa parlamentarilor stadiul pregătirilor pentru preluarea de către România a Preşedinţiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene în ianuarie 2019.

Tot miercuri, de la ora 18.00 ar urma să aibă loc alte proteste în mai multe oraşe din ţară.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: