UPDATE: „NU SUNT OASELE ALEXANDREI!! Știrea de acum câteva minute este FALSĂ. NU există niciun raport care să indice că rămășițele găsite în pădure sunt ale Alexandrei! CINEVA are interesul să decredibilizeze presa în acest demers continuu pentru adevăr. O analiză antropologică nu certifica nimic! Demersul este menit a opri campania media pt ADEVĂR prin intoxicare. Rog tot jurnaliștii să verifice înainte. CINEVA se joacă cu credibilitatea lor!” , a postat Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Anchetatorii nu exclud ca cenușa găsită în butoiul din curtea criminalului să fie împrăștiată în mai multe locuri.

Analiza din această seară a fost făcută pe oasele găsite la liziera din pădure. Alte fragmente de oase au fost găsite și în curte.

Sacul cu oase carbonizate și cenușă găsit în liziera din pădure a fost analizat la IML iar ADN-ul este al Alexandrei, potrivit Antena 3.

În urmă cu câteva zile, Gheorghe Dincă i-a condus pe poliţişti în locul în care a îngropat un sac cu rămăşiţe umane despre care ar fi spus că este „fata din aprilie” .

Concret, anchetatorii au aflat că rămăşiţele ar putea aparţine Luizei Mihaela Melencu, față în vârstă de 18 ani, din Dioşti, care a dispărut pe 14 aprilie 2019.