Iar de bășcălie nu scapă, desigur, nici politicienii din tabăra Opoziției. Specializat în interpretarea evenimentelor politice într-o cheie umoristică, Times New Roman i-a luat în vizor pe Dan Barna și Caramitru jr.

Luând un aer foarte îngrijorat, jurnaliștii de acolo titrează „Acuzații grave la adresa președintelui USR!”, după care afirmă, pe un ton foarte serios: „Un ONG care luptă pentru drepturile animalelor îl acuză pe Dan Barna că-l ține pe Caramitru jr. nemâncat cu zilele, totul cu scopul de a-l face mai agresiv pe Facebook.

Cumva, Barna trăiește cu impresia că manifestările agresive și lipsite de logică ale patrupedului său ar face bine partidului”.

Iar pentru a spori acest efect, saitul umoristic invocă și un pretins martor: „Andrei Caramitru a luat-o razna de câteva zile, a povestit un apropiat al useristului.

„Pe lângă derapajele care sunt vizibile pe Facebook, mai sunt și lucruri care nu se văd din exterior. De exemplu, a fost cât pe ce să muște mai mulți membrii USR, fiind cu greu stăpânit de Barna.

Iar azi a urmărit poștașul și i-a urlat că-l va lăsa fără loc de muncă după ce va ajunge USR-ul la putere.”

Pe lângă înfometare, Barna ar avea de gând să apeleze și la alte măsuri prin care să-l întărâte pe Andrei Caramitru. „Am înțeles că vrea să apeleze la o metodă bătrânescă, să-l bage într-un sac și să-l bată cu o bâtă.

Doar că trebuie să găsescă pe cineva străin să facă asta, nu poate el, că Andrei Caramitru simte prezența stăpânului chiar dacă e în sac și atunci nu funcționează procedeul”, a explicat o sursă din USR.

Te-ar putea interesa și: