Evenimentul Zilei > Social > Ultima „fiță” a apărut în Cluj. Este primul magazin din România
Ultima „fiță” a apărut în Cluj. Este primul magazin din România

Ultima „fiță” a apărut în Cluj. Este primul magazin din România

Locuitorii din Cluj au avut parte de o „surpriză”, și anume primul magazin cu produse pe bază de canabis din oraș. Locuitorii au făcut coadă la intrare.

„Suntem onorați de primirea călduroasă! Mulțumim, Cluj-Napoca, și ne cerem scuze pentru întârzierea de dimineață. În scurt timp sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor voastre!”, au proprietarii unității Legalizeit România, situată în centrul Clujului.

Pe cât de bine sună, există si o parte mai „rea”, dar doar pentru investitorii interesați. Aceștia au fost anunțați că nu vor putea deschide mai multe francize în același oraș, scrie Antena3.

„Următoarele orașe: București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara au fost deja ocupate. Nu se pot deschide mai multe magazine în același oraș. Pentru București se pot deschide alte magazine doar dacă se situează la minim 2 km distanță față de cele două deja existente”, au spus aceștia.

Printre produsele comercializate în magazinele respective se numără ulei, semințe de canabis, bețișoare parfumate, cremă, pastă de dinți, bomboane, ciocolată pe bază de CBD, produse CBD pentru animale etc.