Evenimentul Zilei > Justitie > Ultima atrocitate comisă de Jan Buliga, zis și ”Regele pușcăriilor”. Ce i-a făcut unei fete de 16 ani
Ultima atrocitate comisă de Jan Buliga, zis și ”Regele pușcăriilor”. Ce i-a făcut unei fete de 16 ani

Ultima atrocitate comisă de Jan Buliga, zis și ”Regele pușcăriilor”. Ce i-a făcut unei fete de 16 ani

Jan Buliga, zis și ”Regele pușcăriilor”, recent eliberat după 13 ani de detenție, a îngrozit Iașiul din nou. Interlopul a sechestrat și violat o fată de 16 ani, pe care a întâlnit-o într-un club de fițe din oraș.

Judecătorii din Iași au emis, ieri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele interlopului acuzat săvârșirea infrancțiunii de viol și lipsire de libertate. Potrivit jurnalistilor de la Ziaruldeiași, ”la finele lunii octombrie, Buliga a întreţinut raporturi sexuale cu fata de 17 ani, suspiciunea fiind că actul sexual ar fi avut loc după ce minora ar fi fost constrânsă. Cert e că Buliga nu a fost reţinut la acel moment, mai ales că minora era dată dispărută de acasă de părinţi, ea provenind dintr-o familie dezorganizată. Acum câteva zile, pe 25 noiembrie, Buliga şi victima sa s-au întâlnit într-un club din Iaşi, bărbatul reuşind să o convingă pe minoră să meargă la casa sa din localitatea Miroslava. Anchetatorii cred că, în acea casă, Buliga ar fi forţat adolescenta să îi facă sex oral. A doua zi, fata a ajuns în satul său de baştină şi a fost identificată de poliţişti, care o căutau de câteva zile”. Jan Buliga nu și-a recunoscut fapt și a susținut în fața organelor de cercetare că totul i s-a înscenat.