UIMITOR. Motivul ANATOMIC pentru care FEMEILE nu ştiu să PARCHEZE

UIMITOR. Motivul ANATOMIC pentru care FEMEILE nu ştiu să PARCHEZE

Anumite părţi anatomice le împiedică pe femei să mişte repede de volan. Aşa motivează doamnele dificultatea cu care parchează maşinile, după ce au recunoscut că, în această privinţă, sexul tare se descurcă mult mai bine decât ele.

În urma unui studiu efectuat pe 65 de oameni care au fost rugaţi să parcheze aceeaşi maşină, cercetătorii de la Universitatea Ruhr din Germania au observat că femeilor care au reuşit, totuşi, să parcheze le lua, în medie, cu 20 de secunde mai mult să facă asta decât bărbaţilor. Doamnele au dat vina pe sânii lor, care, spun ele, le împiedică să învârtă repede volanul.

  • SÂNI GOI ŞI COAPSE acoperite de PĂLĂRII MILITARE, într-un PICTORIAL NUD al nevestelor de soldaţi

Cele mai mari probleme le pune parcarea laterală, arată un alt studiu, citat de dailymail.co.uk. Un sfert dintre femei au recunoscut că se tem de acest tip de parcare, în comparaţie cu doar 11% dintre bărbaţi. În plus, unul din cinci conducători auto care au participat la studiu au declarat chiar că au schimbat ruta în ultimul moment tocmai pentru a evita parcarea laterală.

  • O femeie din Congo a lovit 3 maşini care aparţineau familiei Soranei Cîrstea

Femeilor le trebuie în jur de 52 de ore de instrucţie ca să treacă un examen auto, în timp ce bărbaţii au nevoie doar de 32 de ore, arată acelaşi studiu. Psihologii au ajuns la concluzia că motivul pentru care şoferii-bărbaţi se descurcă mai bine la parcări şi la orientarea pe hartă este că, din punct de vedere neurologic, au o capacitate mai mare decât femeile să vizualizeze mental şi să-şi amintească imagini 3D. CITEŞTE ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • VIAGRA pentru FEMEI. Cum să-ţi măreşti LIBIDOUL
  • METODE sigure prin care poţi să AGĂŢI femeile pe Facebook
  • Bărbaţii moderni, MORŢI după femeile BEŢIVE şi UŞURATICE