Evenimentul Zilei > Actualitate > CRIMA care a ORIPILAT Italia. Ucigaşul româncei a fost PRINS. Anchetatorii: „Este o BESTIE!”. Primele imagini cu agresorul | VIDEO
CRIMA care a ORIPILAT Italia. Ucigaşul româncei a fost PRINS. Anchetatorii: „Este o BESTIE!”. Primele imagini cu agresorul | VIDEO

CRIMA care a ORIPILAT Italia. Ucigaşul româncei a fost PRINS. Anchetatorii: „Este o BESTIE!”. Primele imagini cu agresorul | VIDEO

Criminalul româncei de 26 de ani, care a fost violată şi ucisă în Italia, a fost arestat de carabinieri. Este vorba despre Riccardo Viti, un inginer de 55 de ani, care locuia cu părinţii, în apropiere de spitalul Careggi. Analiza urmelor de ADN a arătat că bărbatul a mai fost implicat în cel puţin trei cazuri produse în ultimul deceniu.Trupul tinerei a fost găsit luni, sub un pod de la periferia Florenţei. Potrivit rezultatelor autopsiei, tânăra a murit în urma unei hemoragii interne provocate de chinurile la care a fost supusă. Femeia a fost găsită dezbrăcată, fără dinţi, şi legată de o grindă, într-o poziţie ce aminteşte de crucificare. "Îmi pare rău să jignesc animalele cu această comparaţie, dar persoana asta este o bestie!", a declarat chestorul din poliţia din Florenţa, Raffaele Micillo, informează agenţia ANSA.

Potrivit poliţiştilor, criminalul este un italian de 55 de ani, cu înclinaţii sado-maso. Presa italiană relatează că suspectul ar fi recunoscut deja o parte dintre acuzaţii. Bărbatul a fost prins în apropierea casei sale, de la periferia de nord a oraşului Florenţa. Agresorul nu este căsătorit şi locuia cu părinţii.

Crima cu sânge rece a cutremurat întreaga ţară, iar detaliile au arătat o cruzime ieşită din comun.

Andreea Cristina Zamfir era originară din Hunedoara, dar avea domiciliul în Drobeta Turnu Severin. Ea era plecată de mai mulţi ani în Italia, împreună cu soţul său.

Trupul tinerei a fost găsit luni, sub un pod de la periferia Florenţei. Potrivit rezultatelor autopsiei, tânăra a murit în urma unei hemoragii interne provocate de chinurile la care a fost supusă. Femeia a fost găsită dezbrăcată, fără dinţi, şi legată de o grindă, într-o poziţie ce aminteşte de crucificare.

Poliţiştii spun că au de-a face cu un agresor în serie, care a atacat mai multe femei de-a lungul mai multor ani. Pe banda adezivă folosită pentru a lega victima a fost găsit acelaşi ADN ca în alte trei cazuri, unul dintre ele datând din 2011, iar celelalte două din 2013.

Mai mult, se pare că în toate cazurile banda adezivă cu care au fost legate victimele era inscripţionată cu numele spitalului Careggi, cea mai mare unitate medicală din Florenţa. De aceea, anchetatorii iau în calcul ipoteza potrivit căreia agresorul ar lucra în spital.

Corriere della Sera a scris că agresorul care ar fi ucis-o pe româncă se prezenta cu numele de Alessandro. Potrivit anchetatorilor, bărbatul avea două zone preferate de acţiune: Ugnano, în Florenţa, şi Bartoline, în orăşelul Calenzano.