Evenimentul Zilei > Actualitate > Ucigaşii de boschetari, din Mosciva, au fost arestaţi. Ei înjunghiau victimele apoi le împuşcau.
Ucigaşii de boschetari, din Mosciva, au fost arestaţi. Ei înjunghiau victimele apoi le împuşcau.

Ucigaşii de boschetari, din Mosciva, au fost arestaţi. Ei înjunghiau victimele apoi le împuşcau.

Doi tineri îşi propuseseră să cureţe Moscova de oamenii fără adăpost.

de mai multă vreme poliţiştii din Moscova erau confruntaţi cu nişte crime suspecte. O serie de boschetari erau găsiţi înjunghiaţi şi apoi împuşcaţi în cap.
Fiind vorba de oameni ai străzii, care trăiau în promiscuitate, înconjuraţi de alţii precum lor, investigaţiile erau deosebit de dificile, aceşti oameni fiind mai mult beţi.
La un moment dat un om al străzii, înjunghiat de mai multe ori a reuşit să fugă şi gloanţele asasinului nu l-au nimerit.
El a scăpat cu viaţă şi a reuşit să îşi identifice agresorul.
Poliţiştii au arestat un tânăr de 20 de ani , care a recunoscut peste zece asemenea fapte. El a motivat acţiunile sale , susţinând că vrea să cureţe oraşul de putregai.
În timpul anchetei, care se află în plină desfăşurare ofiţerii au constatat că asasinul avea şi o complice în vârstă de 25 de ani, care îl ajuta mai ales la finalizarea actelor sale de barbarie. mai exact fata de 25 de ani îi împuşca pe boschetari, după ce aceştia erau înjunghiaţi.
Asasinul a mai mărturisit că îi omora în special pe boschetarii care se găseau într-o avansată stare de ebrietate.
deşi nu există statistici oficiale se apreciază că la Moscova trăiesc aproximativ cinci milioane de boschetari.