Evenimentul Zilei > Monden > Tzancă Uraganul în război cu Duduienii, dar la braț cu amanta. Spectacolul continuă
Tzancă Uraganul în război cu Duduienii, dar la braț cu amanta. Spectacolul continuă

Tzancă Uraganul în război cu Duduienii, dar la braț cu amanta. Spectacolul continuă

Manelistul Tzancă Uraganul se afișază de la un timp cu o altă femeie, deși este căsătorit. Gestul său a născut multe controverse în rândul colegilor și fanilor săi. 

 

Unul dintre apropiații celor doi a declarat că relația celor doi este de invidiat. Mădălina, fata de care pare cu adevărat îndrăgostit, nu lipsește de la concertele lui Tzancă Uraganul, iar el are grijă să nu îi lipsească nimic.

„Tzancă Uraganu nu lipsește niciodată de lângă Mădălina, ea îl însoțește la mai toate concertele, are grijă ca lui să nu îi lipsească nimic. De aceea se tot vorbește prin lumea manelelor că ar avea o relație, nu tocmai ascunsă, dar extraconjugală. Acum, normal că a fost invitat și la sărbătorirea copilului Mădălinei, mai ales că ei sunt apropiați de ani buni”.

„A fost circ total la petrecere, Tzancă s-a distrat cum nu a mai făcut-o de mult. Era, vizibil, ușurat că a rezolvat situația cu fosta nevastă, că acum își poate vedea de viață, așa cum își dorește, alătrui de Mădălina. O alinta de parcă era o fetiță de 10 ani, nu o femeie, din „iubirea mea” nu o scotea, a spus un martor de la evenimentul care a consfințit relația oficială a lui Tzancă Uraganu și Mădălina, scrie Cancan.

În ancheta la adresa clanului Duduienilor privind infracțiuni de talhărie și șantaj asupra unor maneliști celebri, pe lângă numele lui Florin Salam și Nicolae Guță apare și cel al lui Tzancă Uraganul.

Aceștia au făcut plângeri la Poliție afirmând că au fost obligați să cânte gratis la petreceri de mai mulți membri ai clanului Duduianu, ba mai mult, după ce prestau erau deposedați de banii primiți.

La finalul anului trecut, manelistul și-a cumparat un Lamborghini Aventador în valoare de 400.000 de euro, astefel completându-și colecția de mașini de lux. Acesta mai deține un Rolls Royce, un BMW dar și un Jeep. În altă ordine de idei, mașinile sale au devenit subiect de presă, speculându-se ca ANAF-ul l-a chemat pe manelist să dea explicații despre averea lui.