Evenimentul Zilei > Social > TVR anunţă NOI SERIALE din octombrie
TVR anunţă NOI SERIALE din octombrie

TVR anunţă NOI SERIALE din octombrie

Din 1 octombrie, TVR 2 a pregătit o selecție de filme și seriale premiate la cele mai cunoscute festivaluri de gen, producţii atractive, unicul concurs de cultură generală, „Câștigă România!”, divertisment antrenant alături de artiști cunoscuți și îndrăgiți publicului larg. Iata oferta de filme şi seriale din grila de toamnă a TVR 2.

Sezoane noi din „Anatomia lui Gray” și „Onoare şi respect”, dar și serialul cu Hugh Laurie și Tom Hiddleston în rolurile principale, exclusiv la TVR 2

 

Din 1 octombrie, TVR 2 a pregătit o selecție de filme și seriale premiate la cele mai cunoscute festivaluri de gen, unicul concurs de cultură generală, „Câștigă România!”, divertisment antrenant alături de artiști cunoscuți și îndrăgiți publicului larg. După debutul serialului coreean  „Legendele dragonilor”, în 20 septembrie, TVR 2 aduce în grila de toamnă cel de-al treilea sezon al serialului italian de succes „Onoare şi respect”, dar și o revenire ce îi va bucura pe fanii „Anatomiei lui Grey”, cel de-al VIII-lea sezon. „Managerul de noapte”, cu Hugh Laurie și Tom Hiddleston în rolurile principale, serial cu 18 premii și 44 de nominalizări, este surpriza grilei de toamnă, difuzat exclusiv la TVR 2. Adaptare a unui roman de succes semnat de John le Carré, „Managerul de noapte” spune o poveste încâlcită despre criminalitatea modernă.

 

Serialul italian: „Onoare şi respect”
(L'ONORE E IL RISPETTO – Italia, 2012)

(sezonul 3, premieră. Difuzare: sâmbătă, ora 22.30 (6 episoade)
Episodul 1: 7 octombrie;
Distribuție: Gabriel Garko, Gabriele Rossi, Giuliana de Sio, Alessandra Martines, Laura Torrisi

După ce a fost împuşcat de tânărul mafiot Fortunato, Tonio Fortebracci rămâne o vreme în comă; când îşi revine, judecătoarea De Santis îi asigură protecţia, temându-se că va intra în vizorul clanului lui Fortunato. Sătul de viaţa pe care a dus-o până atunci, Tonio e gata să încheie socotelile cu mafia, să-şi găsească o slujbă cinstită şi să trăiască liniştit împreună cu Melina şi cu fiica sa, Antonia. Însă o dezvăluire dramatică îl târăşte înapoi în trecutul violent: va descoperi că asasinul fiului său şi al fratelui său, Santi, este un individ poreclit "Păpuşarul". Disperat să afle identitatea reală a acestuia, Tonio se lasă cuprins de o teribilă sete de răzbunare, riscând să se izoleze de familie.

 

Anatomia lui Grey (GREY'S ANATOMY – SUA, 2011)
Sezonul 8; 24 de episoade
Distribuție: Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Chandra Wilson

La spitalul Seattle Grace, echipa de medici şi tineri rezidenţi se confruntă zilnic cu cazuri dificile şi riscante, dar şi cu propriile lor temeri, probleme şi dileme sentimentale. Meredith Grey şi Derek Sheperd vor să adopte o fetiţă, dar demersurile şi chiar căsnicia lor sunt periclitate de o eroare profesională a lui Meredith. Christina Yang, fidelă principiului său de a nu avea niciodată copii, decide să facă o întrerupere de sarcină, riscându-şi relaţia cu Owen Hunt. După ce a condus mulţi ani secţia de chirurgie, Richard Webber demisionează, iar plecarea lui aruncă întreaga echipă în derivă. În plus, rezidenţii trebuie să se pregătească intens pentru momentul hotărâtor de la sfârşitul anului, un examen de care depinde cariera lor viitoare.

 

Serial nou: “Managerul de noapte”
The Night Manager, 2016  (difuzare: vineri, ora 23.00);
Episodul 1: sâmbătă 6 octombrie;
Distribuție: Hugh Laurie, Tom Hollander, Tom Hiddleston, Olivia Colman, Elizabeth Debicki. Regia: Susanne Bier

“Managerul de noapte” este o poveste încâlcită despre criminalitatea modernă. Mini-seria în opt episoade urmărește aventurile lui Jonathan Pine (Tom Hiddleston), un soldat britanic ce devine managerul de noapte al unui hotel de lux. Pine o întâlnește aici pe Sophie și devine apropiat al tinerei de origine  franco-arabă.  Sophie are însă o relație cu Richard Onslow Roper (Hugh Laurie), un bogat  dealer de arme care a activat pe piața neagră de armament. Tânăra este ucisă, iar Pine, mânat de răzbunare, devine agentul unei operațiuni secrete de prindere a lui Roper. Pentru a se infiltra însă în cercul dealerului, Pine trebuie să devină el însuși un criminal. “Managerul de noapte” este o interpretare contemporană a dramei de spionaj ce poartă semnătura lui John le Carré și prima adaptare de televiziune a unuia dintre romanele autorului în mai mult de 20 de ani. Mai mult, John le Carré s-a implicat şi ca producător executiv în seria ce s-a bucurat de mare succes și a primit trei premii Globul de Aur: pentru Hugh Laurie, Tom Hiddleston și Olivia Colman.

TVR 2 este un canal generalist, cu programe educative si relaxante. Post proactiv, dinamic și cu atitudine, din care nu lipsesc prospeţimea şi viziunea modernă, TVR 2 le aduce zilnic telespectatorilor filme și seriale în premieră, premiate la cele mai cunoscute festivaluri de gen, unicul concurs de cultură generală, „Câștigă România!”, divertisment antrenant alături de artiști cunoscuți și îndrăgiți publicului larg, informatii de ultimă oră, care aduc în prim plan faptul divers, știri și reportaje care au în centru viața oamenilor și entertainment.