Evenimentul Zilei > EVZ Special > Turneului Campioanelor. Finala Halep-Williams în presa internațională: „Este Simona favorita?”
Turneului Campioanelor. Finala Halep-Williams în presa internațională: „Este Simona favorita?”

Turneului Campioanelor. Finala Halep-Williams în presa internațională: „Este Simona favorita?”

Site-ul oficial al Turneului Campioanelor notează, cu o zi înainte de finala dintre Simona Halep şi Serena Williams, că dacă ar fi fost vorba de un meci de box, pentru revanşa dintre româncă şi americancă s-ar fi aplicat sistemul pay-per-view. Finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dintre Simona Halep (4 WTA) şi Serena Williams (1 WTA), se va disputa, duminică, cu începere de la ora 13.00.

Site-ul oficial al Turneului Campioanelor. "Este Simona favorita?", este titlul unui material de pe site-ulwtafinals.com. "Ea are un plan… Fiţi sinceri. Din momentul în care Simona Halep a învins-o pe Serena Williams cu 6-0, 6-2 în al doilea lor meci din grupă, v-aţi gândit: «revanşă». Nu vă supăraţi pe voi înşivă dacă v-aţi gândit că pentru trofeu şi pentru locul 1 la finalul anului se vor lupta la Turneul Campioanelor primele două favorite. Mulţi au gândit astfel. Şi totuşi, într-un mod cumva hollywoodian, am ajuns să avem chiar o poveste mai frumoasă. Dacă acesta ar fi fost box, primul meci Halep – Williams ar fi fost echivalentul înfrângerii prin KO a campionului de mult timp la categoria grea în prima rundă de câtre un pugilist tânăr. Iar dacă acesta ar fi fost box, la revanşă s-ar fi aplicat pay-per view", scrie site-ul competiţiei.

"Întrebarea este aceasta: Este Halep sau nu favorita meciului pentru titlu? Oare doar a şocat-o Simona pe Serena cu viteza şi mişcările ei şi poate Serena să contracareze aceste tactici prin forţă şi experienţă? (…) Mulţi vor vrea să vadă dacă Serena o poate copleşi pe Halep. Se poate motiva să fie mai puternică decât o adversară mai tânără, mai rapidă?" , adaugă wtafinals.com, citat de Mediafax.

CNN: Serena Williams va avea şansa să îşi ia revanşa după cea mai severă înfrângere a sa din ultimii 16 ani. "Numărul 1 mondial a fost umilită de româncă, scor 6-0, 6-2, în faza grupelor, în această săptămână".

U.S.News: "Serena Williams are şansa de se răzbuna după înfrângerea din meciul cu Halep, în finala Turneului Campioanelor".

"După înfrângerea jenantă a Serenei Williams în faţa Simonei Halep în grupele Turneului Campioanelor, americanca a spus în conferinţa de presă că abia aşteaptă să aibă şansa să îşi ia revanşa. Nu a trebuit să aştepte prea mult. Cele două se vor confrunta din nou, duminică, în finala Turneului Campioanelor. Interesant este că Williams a ajuns în semifinale datorită lui Halep", scrie site-ul american.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: