Turiști din Neamț, răniți în accident rutier pe drumul spre litoral

Turiști din Neamț, răniți în accident rutier pe drumul spre litoral

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN2A Constanța-Hârșova în urma coliziunii dintre două autoturisme, drumul național fiind blocat mai mult de o oră.

Accidentul a avut loc, astăzi, la intersecția DN2A cu DJ223 Hanul Morilor când un bărbat de 52 de ani care conducea autoturismul pe drumul național pe banda unu, dinspre Hârșova către Constanța, a efectuat viraj la stânga, pe marcajul dublu continuu. În acel moment a intrat în coliziune cu o mașină cu număr de Neamț, condusă de un bărbat, de 51 de ani, care circula pe banda a doua, pe aceeași direcție de mers. În urma impactului violent, mașina din Neamț a fost proiectată în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

Ocupanții autoturismului lovit sunt turiști din Piatra Neamț care veneau pe litoral. La fața locului au intervenit o autospeciala cu modul de descarcerare și un smurd de la Stația ISU Hârșova, elicopterul SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei, de 55 de ani, rănirea unui bărbat, de 62, a altuia de 45 de ani,  respectiv o femeie, de 51 de ani, toți pasageri în autoturismul de Neamț. Au fost transportați la Spitalul Județean Constanța. Conducătorul autoturismului vinovat a fost rănit ușor.

 

Ne puteți urmări și pe Google News