Evenimentul Zilei > Politica > Turist britanic, bătut în Braşov de un taximetrist care a încercat să-l păcălească
Turist britanic, bătut în Braşov de un taximetrist care a încercat să-l păcălească

Turist britanic, bătut în Braşov de un taximetrist care a încercat să-l păcălească

Un turist britanic, venit pentru prima oară în vacanţă în România, a fost snopit în bătaie de un taximetrist, în Braşov. Totul a pornit de la faptul că taximetristul a încercat să-l păcălească pe turist cu valoarea cursei.

Taximetristul i-a cerut britanicului suma de 140 de lei, deşi valoarea reală a cursei a fost de 15 lei. Turistul a plătit doar jumătate din suma cerută, însă, în aceeaşi zi, a aflat de la un alt şofer de taxi care a fost preţul real al cursei.

A doua zi, britanicul s-a dus înapoi la taximetristul care l-a păcălit, pentru a-i fotografia plăcuţa de înmatriculare şi a-i face reclamaţie. Potrivit România TV, şoferul a devenit foarte agresiv şi a început să-l bată pe turist. "Atunci m-a împins violent. Am încercat să-l opresc şi mi-a dat câţiva pumni în faţă", a declarat turistul, pe nume Michael Shaw.

Un poliţist care a surprins întreaga scenă a intervenit pentru a-l potoli pe şoferul agresiv, iar turistul a fost dus la spital. Acesta s-a ales cu cu nasul spart şi o tăietură deasupra ochiului, însă starea sa este bună.

Poliţiştii braşoveni investighează cazul.