Evenimentul Zilei > Actualitate > TUPEUL lui Gigi Becali nu are limite! Cum se fac SCHIMBĂRI în Liga I sub amenințarea DNA-ului
TUPEUL lui Gigi Becali nu are limite! Cum se fac SCHIMBĂRI în Liga I sub amenințarea DNA-ului

TUPEUL lui Gigi Becali nu are limite! Cum se fac SCHIMBĂRI în Liga I sub amenințarea DNA-ului

Conflictul dintre Gigi Becali și oficialii lui CS „U” Craiova a luat amploare mai ales prin gestul făcut patronul FCSB-ului în urmă cu câteva zile.

Gigi Becali i-a acuzat pe oficialii trupei din Băniei că nu și-ar fi apărat corect șansele în meciul cu FC Viitorul, pierdut ulterior, cu 0-1, în fața trupei lui Gică Hagi. Însă, Gigi Becali a recunoscut că i-a transmis un sms lui Marcel Popescu, preşedintele trupei oltene, prin care l-a ameninţat pe acesta cu o plângere la DNA. „I-am spus aşa: Dacă nu intră Ivan după pauză, mă duc direct la DNA mâine dimineaţă!”, a dezvăluit Gigi Becali la Digi Sport.

Cert este că Andrei Ivan a fost introdus de olteni, după pauză. „Este corupţie pasivă la acest meci. Dacă aduce un prejudiciu altcuiva, asta e definiţia: corupţie pasivă. Marcel Popescu zice că l-am ameninţat eu, DNA-ul! Da, aşa e. 

Proba ştiţi care e? Patru jucători care nu au fost pe bancă până acum au jucat titulari, asta e proba! eu am făcut trei ani jumate de puşcărie pentru că am vrut să joace corect şi nici măcar nu s-a materializat. ei nu au vrut să joace şi s-a şi materializat”, a mai spus Becali la Digi Sport.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: