Evenimentul Zilei > Actualitate > Tupeu uriaș la granița cu Ungaria. Tetativa incredibilă a unei moldovence de a păcăli autoritățile
Tupeu uriaș la granița cu Ungaria. Tetativa incredibilă a unei moldovence de a păcăli autoritățile

Tupeu uriaș la granița cu Ungaria. Tetativa incredibilă a unei moldovence de a păcăli autoritățile

Polițiștii români de Frontieră au rămas fără cuvinte la momentul în care o moldoveancă le-a arătat actul de identitate.

Deși pare greu de imaginat, o tânăra de 22 de ani din Republica Moldova a încercat să iasă din România și să ajungă în Ungaria, folosindu-se de un act de identitate pe care l-a găsit pe o plajă din Constanța.

Fapta a fost recunoscută de moldoveancă când polițiștii din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II au constatat diferențele dintre persoana prezentă la control şi ce din fotografia documentui.

În cele din urmă, tânăra a fost dusă la sediul insituției și este cercetată pentru furt de identitate şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Femeia călătoarea cu un pasager într-o mașină înmatriculată în Bulgaria.

Astfel de cazuri sunt obișnuite în Republica Moldova. Șefa serviciului de presă a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a declarat că, de la începutul anului si până în prezent, Poliția de Frontieră a înregistrat 150 de persoane care au prezentat sau dețineau acte false și falsificate, potrivit publicației online Sputnik.