Aventura francezului Harlem Gnohere la FCSB s-a încheiat joi seară. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a avut două motive pentru care s-a despărțit de Gnohere: salariul foarte mare și kilogramele în plus ale francezului.

Gnohere a intrat de mai multă vreme în disgrația lui Gigi Becali, acesta fiind unul dintre jucătorii care a fost băgat în șomaj tehnic pe perioada pandemiei.

Tot joi, Gigi Becali a anunțat că a spus că în vistieria clubului va intra o sumă importantă de bani, din partea unui sponsor al cărui nume l-a păstrat secret.

„E adevărat, da, am semnat acum două ore rezilierea cu Gnohere. Acum vorbesc cu un sponsor care ne dă un milion de euro pe an și care a vrut să prelungească.

A zis că-mi mai dă 100.000 de euro în plus dacă-l dau pe Gnohere. Am zis bine. Eu semnasem cu o oră înainte despărțirea de Gnohere. Era o glumă, omul glumea. Dar, o dată i-am luat 150.000 de euro ca să-l țin pe Teixeira. I-am spus, dacă-mi dați bani faceți voi și echipa.

Acum, serios, până acum plăteau în rate. Acum, vom semna contractul și vor vira toți banii. 800.000 de euro e suma de bază iar diferența pentru nu știu ce condiții”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru rezilierea contractului.

Atacantul francez în vârstă de 32 de ani, care a evoluat pentru echipa noastră din ianuarie 2017, a îmbrăcat tricoul roș-albastru în 115 partide oficiale în toate competițiile, reușind să înscrie de 51 de ori și să ofere 6 pase de gol.

FCSB îi mulțumește pentru contribuție și îi urează mult succes în continuare!”, este mesajul postat de FCSB pe site-ul oficial.

Mai mult, Harlem Gnohere a anunțat, la scurt timp după despărțirea de FCSB, că ar vrea să evolueze pentru rivala lui Gigi Becali, CSA Steaua, din Liga a 4-a. „Să vin la Dinamo? Nu, nu pot. Vin la CSA Steaua!”, a spus Gnohere, pe Instagram.