Evenimentul Zilei > EVZ Special > Tudor Chirilă: „Oamenii care au ieşit în stradă vor să instaureze limite până la care să poți fura nepedepsit”.
Tudor Chirilă: „Oamenii care au ieşit în stradă vor să instaureze limite până la care să poți fura nepedepsit”.

Tudor Chirilă: „Oamenii care au ieşit în stradă vor să instaureze limite până la care să poți fura nepedepsit”.

Tudor Chirila a scris pe contul său de Facebook că oamenii care au ieşit în stradă, aseară, nu vor să dea Guvernul jos. Artistul consideră că protestatarii vor să le semnaleze politicienilor că sunt indignaţi de faptul că ei încearcă să creeze un cadru legal pentru furăciune.

„În seara asta oamenii ies în stradă pentru că simt nevoia ca politicienii să știe că ne deranjează că vor să facă scăpați penali, că vor să creeze cadru legal pentru furăciune, că vor să instaureze limite până la care să poți fura nepedepsit (absurdul la putere)”.

În plus, artistul a adăugat oamenii care au ieşit în stradă nu au televiziuni specializate în manipuluare, nu au radiouri, nu au nicio formă de media care să le reverbereze indignarea.

„Nu au decât niște conturi de facebook unde pot interacționa cu alții ca ei. Și vor să urle din toți rărunchii și cu ultimele puteri pentru ca politicienii să știe de indignarea lor.”, a agăugat Chirilă.