Evenimentul Zilei > Actualitate > Trupul afaceristului din 2 mai a fost găsit! Bărbatul a dispărut în urmă cu 5 luni
Trupul afaceristului din 2 mai a fost găsit! Bărbatul a dispărut în urmă cu 5 luni

Trupul afaceristului din 2 mai a fost găsit! Bărbatul a dispărut în urmă cu 5 luni

Stănică Gheorghe Călin, un afacerist cunoscut din 2 mai, a fost găsit fără suflare. Trupul neînsuflețit al acestuia și al lui Vasile Pârvu, dat dispărut în aceeași zi, au fost aduse de mare, la mal, în Krapeț, Bulgaria.

Stănică Gheorghe Călin, Vasile Pârvu și Cristian Călin au dispărut pe 6 martie, după ce au ieşit cu barca pe furtună. În jurul orei 20:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa, structura Mangalia, au fost informaţi că ambarcaţiunea nu s-a mai întors în port.

Imediat după primirea apelului în care se anunţa că ambarcaţiunea de pescuit cu motor nu s-a întors în port de mai bine de 6 ore şi că cei aflaţi pe mare nu au putut fi contactaţi, autorităţile au intervenit și au început căutările.

Cristian Călin, fratele lui Stănică Gheorghe Călin, a fost găsit mort la sfârșitul lunii iunie, tot în zona Krapeţ, Bulgaria.

Duminică, 25 august, la cinci luni de la dispariție, a fost găsit fără suflare la malul mării, în Krapeț, și patronul Cherhanalei din 2 mai, Stănică Gheorghe Călin.

Acesta era și consilier local în Limanu. De asemenea, marea a adus la mal și trupul neînsuflețit al celui de-al treilea pescar, Vasile Pârvu, potrivit Observator.